Energielabel Checken voor je woning
 

Energielabel kosten

Energielabel kosten zijn de uitgaven die je maakt om een energielabel voor je woning te verkrijgen. Dit label is sinds 1 januari 2021 verplicht bij verkoop of verhuur van woningen. Het energielabel geeft inzicht in de energiezuinigheid van je woning en helpt mogelijke kopers of huurders een weloverwogen beslissing te maken. Bij DuraPlus hanteren we duidelijke, vaste prijzen zonder verrassingen achteraf, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

  • Voordelig en Snel geregeld Voordelig en Snel geregeld
  • Adviseurs BRL9500 gecertificeerd Deskundige adviseurs
  • Korting op aanvullend maatwerkadvies en grote projecten Korting op aanvullend maatwerkadvies
Direct een vrijblijvende prijs ontvangen?

Ontvang in een paar simpele stappen direct een vrijblijvende offerte per e-mail. Bijvoorbeeld een Energielabel aanvragen Arnhem of een verduurzamingadvies.

Energielabel nodig? zo werkt het

Sinds 2008 is een energielabel verplicht bij oplevering, verkoop en verhuur van een woning. Jouw energielabel aanvragen en deze snel ontvangen? Bij DuraPlus ontvang je al binnen een paar stappen jouw energielabel. Vul je gegevens in en ontvang direct een vrijblijvende offerte per e-mail.

1

Vul je gegevens in

De eerste stap van het aanvragen van een energielabel bij DuraPlus is het invullen van je gegevens. Daarna gaan wij voor je aan de slag en ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.

2

Ontvang een offerte

Zodra je een offerte ontvangen hebt kun je vrijwel direct een afspraak met ons inplannen. We streven ernaar binnen 24 uur contact op te nemen zodat jij snel wordt voorzien van een nieuw energielabel.

3

Ontvang je energielabel

Is de offerte akkoord? Dan ontvang je binnen enkele werkdagen tot uiterlijk een week na het accepteren van de offerte jouw energielabel.

Energielabel kosten: Vaste prijzen zonder verrassingen

Bij DuraPlus hanteren we vaste energielabel kosten voor het aanvragen van een energielabel. Dit betekent geen kleine lettertjes of verborgen kosten. Onze all-in prijzen dekken alles wat nodig is om een officieel geregistreerd energielabel te verkrijgen. Dit geldt ook als blijkt dat je woning bijvoorbeeld één of meerdere dakkapellen heeft of gekoeld is.

Onze prijsstructuur is helder en transparant. Voor een studio met een oppervlakte kleiner dan 30m² beginnen de kosten vanaf €192,50. Voor appartementen kleiner dan 100m² rekenen we vanaf €261,-. Eengezinswoningen met een oppervlakte kleiner dan 200m² kosten vanaf €292,50 en voor vrijstaande woningen met een oppervlakte kleiner dan 250m² beginnen de prijzen vanaf €315,-. Bij DuraPlus weet je zeker dat je krijgt waarvoor je betaalt, zonder onaangename verrassingen achteraf.


Energielabel aanvragen

Leaf icon
Energielabel aanvraag Arnhem
Leaf icon
Energielabel kosten

Deskundigheid en kwaliteit gegarandeerd

Onze deskundige en gecertificeerde adviseurs staan garant voor een zorgvuldige en nauwkeurige beoordeling van je woning. Wij leveren niet alleen snel, maar ook kwalitatief hoogstaand werk.

Een energielabel aanvragen bij DuraPlus is eenvoudig. Onze adviseurs komen bij je langs om je woning te inspecteren en verzamelen alle benodigde gegevens. Daarna stellen we een gedetailleerd rapport op en registreren we je energielabel bij de RvO. Dit label is 10 jaar geldig en helpt je bij de verkoop of verhuur van je woning. Bovendien krijg je waardevolle inzichten in de energiezuinigheid van je huis en mogelijke verbeteringen.

Wij begrijpen dat snelheid belangrijk is, vooral als je je woning snel wilt verkopen of verhuren. Daarom zorgen wij voor een snelle en efficiënte service, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Ons team van gecertificeerde experts staat klaar om je te helpen bij elke stap van het proces.

 

Energielabel check

Huidige energielabel opvragen?

Vraag hier gratis van elke woning of bedrijfspand het energielabel op. Krijg direct de uitslag zonder gegevens achter te laten.


Direct een vrijblijvende prijs ontvangen?

Kies voor DuraPlus voor je energielabel

Het verkrijgen van een energielabel gaat bij ons snel en eenvoudig. Onze deskundige en gecertificeerde experts zorgen ervoor dat het energielabel correct wordt geregistreerd bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO) en 10 jaar geldig is. Door onze transparante all-in prijzen kom je niet voor onverwachte kosten te staan, ongeacht eventuele extra elementen zoals dakkapellen of gekoelde ruimtes.

Het aanvragen van een energielabel voor je woning hoeft geen ingewikkeld proces te zijn. Bij DuraPlus bieden we een eenvoudige, snelle en transparante oplossing voor al je energielabel behoeften tegen eerlijke kosten. Onze vaste all-in energielabel kosten en deskundige service zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent. Neem vandaag nog contact met ons op om je energielabel aan te vragen. 

Leaf icon
Uitleg over het aanvragen van een energielabel - hoe verloopt het aanvraag proces

Wat klanten over ons vertellen

Richard heeft ons zeer vakkundig geholpen aan een definitief energielabel. Absolute aanrader!

D.
Danny Scheurink
2 maanden geleden

Goede service en communicatie!

S.
Sven Schoenmakers
2 maanden geleden

Heel erg tevreden, vriendelijk, attent, en deskundig advies. Binnen twee dagen nadat het eerste contact was gelegd was, is de opname gedaan en het energielabel van de woning bekend en verwerkt. DuraPlus is een aanrader !!

T.
Ton Reuvers
4 maanden geleden

Snel en correct afgewerkt

N.
Niek van Venrooij
5 maanden geleden

Snel en vakkundig geholpen door Richard met het vaststellen van het definitieve energielabel voor onze woning na een aantal duurzaamheid aanpassingen. Was een prettige samenwerking. Een aanrader.

W.
Willem Schelfhorst
5 maanden geleden

Super tevreden! Richard heeft binnen één dag een energielabel afgegeven voor mijn woning. Snelle service!

S.
Simon Aalderink
8 maanden geleden
 
Bel Mail App Offerte