• Afspraak binnen 7 dagen
  • Onafhankelijk advies
  • Advies op maat
  • Beoordeeld met een 5.0/5 (10 beoordelingen)
Energielabel aanvragen bij DuraPlus
 

Duurzaamheidsscan

Een duurzaamheidsscan is eigenlijk niks anders dan het laaghangende fruit te pakken. De quick wins.

Duurzaamheidsscan uitvoeren
Energielabel duurzaam

Voor wie is de duurzaamheidsscan?

De duurzaamheidsscan is voor woningeigenaren die op een snelle en voordelige manier willen weten hoe hun woning beter geïsoleerd kan worden. Voorwaarde voor deze vorm van analyse is dat de woning van voor 1992 is. De reden hiervan is dat deze woning normaal gesproken een minder niveau van isolatie hebben. Bij de meer recentere woning is extra isoleren ook mogelijk, maar dan betreft dit een complexere aanpak. Voor woningen na 1992 is eigenlijk altijd een maatwerkadvies vereist.

Hoe werkt het?

Onze onafhankelijk energieadviseur komt bij u op locatie om bepaalde zaken in kaart te brengen. Bij een duurzaamheidsscan gaat dit eigenlijk enkel om de thermische schil, met andere woorden ‘het dak, de vloer en de muren’. De adviseur kan op basis van zijn constateringen snel vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Wat zijn de mogelijkheden?

In de meeste gevallen kan de adviseur direct al laten weten wat de mogelijkheden zijn. Dit kan bijvoorbeeld het na-isoleren van een vloer of een muur zijn. De kosten hiervan kunnen we ter plekke in kaart brengen en desgewenst zelfs een vrijblijvende offerte voor uitbrengen.

Direct een offerte? Ja, wij werken met een vaste onderaannemers waar wij prijsafspraken mee hebben. Hierdoor zijn we in staat direct een scherpe prijs uit te brengen. Belangrijker nog is dat we onafhankelijk zijn in de keuze voor leveranciers die wij kiezen voor uw woning. Niet een verkoopadviseur die enkel het beste voor hun merk wil verkopen, maar vrijheid in oplossing en materiaal. Dit maakt ons onafhankelijk waardoor we enkel de beste oplossing kunnen bieden qua materiaal en prijs.

Advies over verduurzamen
Energielabel duurzaam

Wat klanten over ons vertellen

Snelle reactie. Duidelijk en begrijpelijk advies met goede ideeën omtrent isolatie . Plezierige manier met klantenomgang en luistert naar klanten.

J.
Jan van Keeken
22 dagen geleden

Super tevreden ben ik over het werk van Richard. Hij heeft snel in beeld gebracht wat er nodig is om mijn woning te verduurzamen. Er is duurzame routekaart opgesteld met begrijpelijk tekst en uitleg. Hij denkt echt met je mee en geeft bruikbare tips. Heel veel dank Richard. Bij deze een dikke aanrader 🙂

H
Heleen Lambers
3 maanden geleden

Super tevreden met mijn ontvangen energielabel. Goede service, alles werd uit de kast gehaald om een goed resultaat te behalen.

S
Stefan Wildeboer
4 maanden geleden

Een goed jong professionel bedrijf goede communicatie. Ga zo door!

J
Jeroen Bruinsma
8 maanden geleden

Ik heb een aanvraag gedaan voor een energielabel en daar kreeg ik snel reactie op. Een paar dagen later is de adviseur langs geweest. Vriendelijke man en verstand van zaken. Tijdens de opname liep ik met hem mee en gaf hij mij nog wat tips om te verduurzamen. Als je een label nodig hebt zeker een aanrader.

R
Roel
8 maanden geleden

Naar volle tevredenheid een energielabel gemaakt voor onze nieuwbouw woning! Door omstandigheden waren wij het label snel nodig. Binnen 3 dagen hadden we hem binnen naar wat wij kunnen bepalen een goede prijs.

E
Edwin Kroezen
8 maanden geleden
Bel Mail App Offerte