• Afspraak binnen 7 dagen
  • Onafhankelijk advies
  • Advies op maat
  • Beoordeeld met 5 van 5 sterren (19 beoordelingen)
Energielabel aanvragen bij DuraPlus
 

Duurzaamheidsscan

Een duurzaamheidsscan is eigenlijk niks anders dan het laaghangende fruit te pakken. De quick wins.

Duurzaamheidsscan uitvoeren
Energielabel duurzaam

Voor wie is de duurzaamheidsscan?

De duurzaamheidsscan is voor woningeigenaren die op een snelle en voordelige manier willen weten hoe hun woning beter geïsoleerd kan worden. Voorwaarde voor deze vorm van analyse is dat de woning van voor 1992 is. De reden hiervan is dat deze woning normaal gesproken een minder niveau van isolatie hebben. Bij de meer recentere woning is extra isoleren ook mogelijk, maar dan betreft dit een complexere aanpak. Voor woningen na 1992 is eigenlijk altijd een maatwerkadvies vereist.

Hoe werkt het?

Onze onafhankelijk energieadviseur komt bij u op locatie om bepaalde zaken in kaart te brengen. Bij een duurzaamheidsscan gaat dit eigenlijk enkel om de thermische schil, met andere woorden ‘het dak, de vloer en de muren’. De adviseur kan op basis van zijn constateringen snel vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Wat zijn de mogelijkheden?

In de meeste gevallen kan de adviseur direct al laten weten wat de mogelijkheden zijn. Dit kan bijvoorbeeld het na-isoleren van een vloer of een muur zijn. De kosten hiervan kunnen we ter plekke in kaart brengen en desgewenst zelfs een vrijblijvende offerte voor uitbrengen.

Direct een offerte? Ja, wij werken met een vaste onderaannemers waar wij prijsafspraken mee hebben. Hierdoor zijn we in staat direct een scherpe prijs uit te brengen. Belangrijker nog is dat we onafhankelijk zijn in de keuze voor leveranciers die wij kiezen voor uw woning. Niet een verkoopadviseur die enkel het beste voor hun merk wil verkopen, maar vrijheid in oplossing en materiaal. Dit maakt ons onafhankelijk waardoor we enkel de beste oplossing kunnen bieden qua materiaal en prijs.

Advies over verduurzamen
Energielabel duurzaam

Wat klanten over ons vertellen

Danny Scheurink
Danny Scheurink
Richard heeft ons zeer vakkundig geholpen aan een definitief energielabel. Absolute aanrader!
Sven Schoenmakers
Sven Schoenmakers
Goede service en communicatie!
Ton Reuvers
Ton Reuvers
Heel erg tevreden, vriendelijk, attent, en deskundig advies. Binnen twee dagen nadat het eerste contact was gelegd was, is de opname gedaan en het energielabel van de woning bekend en verwerkt. DuraPlus is een aanrader !!
niek van venrooij
niek van venrooij
Snel en correct afgewerkt
Willem Schelfhorst
Willem Schelfhorst
Snel en vakkundig geholpen door Richard met het vaststellen van het definitieve energielabel voor onze woning na een aantal duurzaamheid aanpassingen. Was een prettige samenwerking. Een aanrader.
Simon Aalderink
Simon Aalderink
Super tevreden! Richard heeft binnen één dag een energielabel afgegeven voor mijn woning. Snelle service!
Thomas Wilschut
Thomas Wilschut
Goed en super snel geholpen met een BENG-berekening voor mijn nieuwe woning. Zeker een aanrader.
Erik Donker
Erik Donker
Vlotte en duidelijke afhandeling. Aanbevolen.
jan van keeken
jan van keeken
Snelle reactie. Duidelijk en begrijpelijk advies met goede ideeën omtrent isolatie . Plezierige manier met klantenomgang en luistert naar klanten.
Heleen Lambers
Heleen Lambers
Super tevreden ben ik over het werk van Richard. Hij heeft snel in beeld gebracht wat er nodig is om mijn woning te verduurzamen. Er is duurzame routekaart opgesteld met begrijpelijk tekst en uitleg. Hij denkt echt met je mee en geeft bruikbare tips. Heel veel dank Richard. Bij deze een dikke aanrader :-)
Bel Mail App Offerte