• Afspraak binnen 7 dagen
  • Onafhankelijk advies
  • Advies op maat
  • Beoordeeld met 5 van 5 sterren (19 beoordelingen)
Energielabel aanvragen bij DuraPlus
 

Over DuraPlus

Onafhankelijk duurzaam adviesbureau voor energielabels, BENG berekeningen en duurzaam advies.

 

Duurzaam adviesbureau

DuraPlus is een adviesbureau gespecialiseerd in verduurzaming. Of het nu gaat om een energielabel voor een woning, het uitbrengen van een duurzaam maatwerk adviesrapport voor een renovatie, of uitvoeren van een BENG berekening om aan de overheidseisen van nieuwbouw te voldoen. In deze zaken zijn wij onder andere gespecialiseerd.

Energieadviseur software tool

Wie is het gezicht achter DuraPlus

De kans is heel groot dat eigenaar Richard Mulder bij je langskomt voor een energielabel, of een renovatie advies. Maar wie is Richard en wat is zijn achtergrond nou eigenlijk?

Inmiddels heeft Richard meer dan een decennia ervaring in het vastgoed. Aan- en verkoop, begeleiden van renovaties en uiteindelijk ook verduurzaming. Verduurzaming heeft altijd al de interesse gehad, ook privé als een soort hobby. De interesse in duurzaamheid is steeds meer uit de hand gelopen, waarna Richard van zijn uit de hand gelopen hobby in de loop der jaren zijn werk heeft gemaakt. Dit heeft geleid tot het ontstaan van DuraPlus.

Certificering

Iedereen mag zich in Nederland energie-adviseur noemen. Dit zorgt er voor dat er veel adviseurs zijn die denken goed te weten hoe het moet, maar hebben hier geen opleiding of certificering voor. Dit kan tot gevolg hebben dat er onjuist advies wordt gegeven. Helaas gebeurt dit nog steeds op grote schaal, echter is de overheid wel bezig met het maken voor plannen om zo het beroep toch meer bescherming te bieden.

Hieronder een overzicht van onze kwalificaties:

  • EP-W/ Basismethode adviseur EP-W/ Basismethode adviseur (bestaande bouw)
  • EP-W/Detailmethode adviseur EP-W/Detailmethode adviseur (nieuwbouw)
  • BENG Expert certificaat BENG Expert (renovatie woongebouwen)

Daarnaast zijn wij gemachtigd om onze eigen energielabels te mogen registreren voor onszelf, maar dit verzorgen wij ook voor andere zelfstandige energieadviseurs en bedrijven. Dit doen wij onder onze eigen certificatiekeurmerk DuraCheck

Bekijk ons procescertificaat

Onze certificeringen - procescertificaat

Wat klanten over ons vertellen

Danny Scheurink
Danny Scheurink
Richard heeft ons zeer vakkundig geholpen aan een definitief energielabel. Absolute aanrader!
Sven Schoenmakers
Sven Schoenmakers
Goede service en communicatie!
Ton Reuvers
Ton Reuvers
Heel erg tevreden, vriendelijk, attent, en deskundig advies. Binnen twee dagen nadat het eerste contact was gelegd was, is de opname gedaan en het energielabel van de woning bekend en verwerkt. DuraPlus is een aanrader !!
niek van venrooij
niek van venrooij
Snel en correct afgewerkt
Willem Schelfhorst
Willem Schelfhorst
Snel en vakkundig geholpen door Richard met het vaststellen van het definitieve energielabel voor onze woning na een aantal duurzaamheid aanpassingen. Was een prettige samenwerking. Een aanrader.
Simon Aalderink
Simon Aalderink
Super tevreden! Richard heeft binnen één dag een energielabel afgegeven voor mijn woning. Snelle service!
Thomas Wilschut
Thomas Wilschut
Goed en super snel geholpen met een BENG-berekening voor mijn nieuwe woning. Zeker een aanrader.
Erik Donker
Erik Donker
Vlotte en duidelijke afhandeling. Aanbevolen.
jan van keeken
jan van keeken
Snelle reactie. Duidelijk en begrijpelijk advies met goede ideeën omtrent isolatie . Plezierige manier met klantenomgang en luistert naar klanten.
Heleen Lambers
Heleen Lambers
Super tevreden ben ik over het werk van Richard. Hij heeft snel in beeld gebracht wat er nodig is om mijn woning te verduurzamen. Er is duurzame routekaart opgesteld met begrijpelijk tekst en uitleg. Hij denkt echt met je mee en geeft bruikbare tips. Heel veel dank Richard. Bij deze een dikke aanrader :-)
Bel Mail App Offerte