• Afspraak binnen 7 dagen
  • Onafhankelijk advies
  • Advies op maat
  • Beoordeeld met een 5.0/5 (10 beoordelingen)
Energielabel aanvragen bij DuraPlus
 

Over DuraPlus

Onafhankelijk duurzaam adviesbureau voor energielabels, BENG berekeningen en duurzaam advies.

Duurzaam adviesbureau

DuraPlus is een adviesbureau gespecialiseerd in verduurzaming. Of het nu gaat om een energielabel voor een woning, het uitbrengen van een duurzaam maatwerk adviesrapport voor een renovatie, of uitvoeren van een BENG berekening om aan de overheidseisen van nieuwbouw te voldoen. In deze zaken zijn wij onder andere gespecialiseerd.

Energieadviseur software tool

Wie is het gezicht achter DuraPlus

De kans is heel groot dat eigenaar Richard Mulder bij je langskomt voor een energielabel, of een renovatie advies. Maar wie is Richard en wat is zijn achtergrond nou eigenlijk?

Inmiddels heeft Richard meer dan een decennia ervaring in het vastgoed. Aan- en verkoop, begeleiden van renovaties en uiteindelijk ook verduurzaming. Verduurzaming heeft altijd al de interesse gehad, ook privé als een soort hobby. De interesse in duurzaamheid is steeds meer uit de hand gelopen, waarna Richard van zijn uit de hand gelopen hobby in de loop der jaren zijn werk heeft gemaakt. Dit heeft geleid tot het ontstaan van DuraPlus.

Certificering

Iedereen mag zich in Nederland energie-adviseur noemen. Dit zorgt er voor dat er veel adviseurs zijn die denken goed te weten hoe het moet, maar hebben hier geen opleiding of certificering voor hebben. Dit kan tot gevolg hebben dat er vaak onjuist advies wordt gegeven. Helaas gebeurd dit nog steeds, echter is de overheid wel bezig met het maken voor plannen om zo het beroep toch meer bescherming te bieden.

Hieronder een overzicht van onze kwalificaties:

  • EP-W/ Basismethode adviseur EP-W/ Basismethode adviseur (bestaande bouw)
  • EP-W/Detailmethode adviseur EP-W/Detailmethode adviseur (nieuwbouw)
  • BENG Expert certificaat BENG Expert (renovatie woongebouwen)

Daarnaast zijn wij gemachtigd om onze eigen energielabels te mogen registreren voor onszelf, maar dit verzorgen wij ook voor andere zelfstandige energieadviseurs en bedrijven. Dit doen wij onder onze eigen certificatiekeurmerk DuraCheck

Bekijk ons procescertificaat

Onze certificeringen - procescertificaat

Wat klanten over ons vertellen

Super tevreden ben ik over het werk van Richard. Hij heeft snel in beeld gebracht wat er nodig is om mijn woning te verduurzamen. Er is duurzame routekaart opgesteld met begrijpelijk tekst en uitleg. Hij denkt echt met je mee en geeft bruikbare tips. Heel veel dank Richard. Bij deze een dikke aanrader 🙂

H
Heleen Lambers
1 maand geleden

Super tevreden met mijn ontvangen energielabel. Goede service, alles werd uit de kast gehaald om een goed resultaat te behalen.

S
Stefan Wildeboer
2 maanden geleden

Een goed jong professionel bedrijf goede communicatie. Ga zo door!

J
Jeroen Bruinsma
5 maanden geleden

Ik heb een aanvraag gedaan voor een energielabel en daar kreeg ik snel reactie op. Een paar dagen later is de adviseur langs geweest. Vriendelijke man en verstand van zaken. Tijdens de opname liep ik met hem mee en gaf hij mij nog wat tips om te verduurzamen. Als je een label nodig hebt zeker een aanrader.

R
Roel
5 maanden geleden

Naar volle tevredenheid een energielabel gemaakt voor onze nieuwbouw woning! Door omstandigheden waren wij het label snel nodig. Binnen 3 dagen hadden we hem binnen naar wat wij kunnen bepalen een goede prijs.

E
Edwin Kroezen
5 maanden geleden

Voor een grondige verbouwing was ik een duurzaam advies nodig. Op mijn aanvraag bij DuraPlus werd snel en adequaat gereageerd. De adviseur gaf mij tips op maat voor isolerende maatregelen. De verwachting is dat mijn gasverbruik tot wel 50% zal afnemen.

R
Rie Boe
4 maanden geleden
Bel Mail App Offerte