• Afspraak binnen 7 dagen
  • Onafhankelijk advies
  • Advies op maat
  • Beoordeeld met een 5.0/5 (10 beoordelingen)
Energielabel aanvragen bij DuraPlus
 

Woning verduurzamen

Wat zijn de mogelijkheden voor een energiezuinig huis dat comfortabel is, maar ook nog eens energiekosten bespaard?

Duurzaamheidsscan
Energielabel duurzaam

Waar begin je?

Om de woning te verduurzamen zijn er talloze mogelijkheden. Wij, als energie-experts helpen je daarmee graag op weg. Wij weten precies met wat voor investering het beste resultaat oplevert voor een duurzaam en comfortabel huis.

Voordat we beginnen zetten brengen we eerst de behoefte in kaart. Wilt u bijvoorbeeld van het gas of, dan kan dat in meerdere kleine stapjes, maar ook in één keer. Dat is natuurlijk afhankelijk van het budget dat er beschikbaar is, maar wellicht is het ook mogelijk hiervoor een subsidie of een duurzaamheidslening aan te vragen.

Op deze manier is het vaak mogelijk vanaf maand één maandelijks geld te besparen!

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn twee mogelijkheden om advies in te winnen. Ten eerste is er de duurzaamheidsscan. Dit is niks anders dan een fysieke inspectie van de woning waar we ter plekke gelijk advies op uitbrengen. Indien gewenst kunnen we voor verschillende isolerende maatregelen offertes uitbrengen.

Een tweede mogelijkheid is een energie maatwerk adviesrapport. Deze analyse gaat een stuk verder dan de eerste. Bij dit rapport worden meerdere isolerende maatregelen met elkaar vergeleken. We nemen eerst de gehele woning op voor het uitgangspunt en gaan daarna rekenen met de mogelijke toekomstige maatregelen. Hier komt een rapport uit met een overzicht van de maatregelen, de kosten en de terugverdientijd. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Maatwerk adviesrapport
Energielabel duurzaam

Wat klanten over ons vertellen

Super tevreden ben ik over het werk van Richard. Hij heeft snel in beeld gebracht wat er nodig is om mijn woning te verduurzamen. Er is duurzame routekaart opgesteld met begrijpelijk tekst en uitleg. Hij denkt echt met je mee en geeft bruikbare tips. Heel veel dank Richard. Bij deze een dikke aanrader 🙂

H
Heleen Lambers
1 maand geleden

Super tevreden met mijn ontvangen energielabel. Goede service, alles werd uit de kast gehaald om een goed resultaat te behalen.

S
Stefan Wildeboer
2 maanden geleden

Een goed jong professionel bedrijf goede communicatie. Ga zo door!

J
Jeroen Bruinsma
5 maanden geleden

Ik heb een aanvraag gedaan voor een energielabel en daar kreeg ik snel reactie op. Een paar dagen later is de adviseur langs geweest. Vriendelijke man en verstand van zaken. Tijdens de opname liep ik met hem mee en gaf hij mij nog wat tips om te verduurzamen. Als je een label nodig hebt zeker een aanrader.

R
Roel
5 maanden geleden

Naar volle tevredenheid een energielabel gemaakt voor onze nieuwbouw woning! Door omstandigheden waren wij het label snel nodig. Binnen 3 dagen hadden we hem binnen naar wat wij kunnen bepalen een goede prijs.

E
Edwin Kroezen
5 maanden geleden

Voor een grondige verbouwing was ik een duurzaam advies nodig. Op mijn aanvraag bij DuraPlus werd snel en adequaat gereageerd. De adviseur gaf mij tips op maat voor isolerende maatregelen. De verwachting is dat mijn gasverbruik tot wel 50% zal afnemen.

R
Rie Boe
4 maanden geleden
Bel Mail App Offerte