• Afspraak binnen 7 dagen
  • Onafhankelijk advies
  • Advies op maat
  • Beoordeeld met 5 van 5 sterren (19 beoordelingen)
Energielabel aanvragen bij DuraPlus
 

Woning verduurzamen

Wat zijn de mogelijkheden voor een energiezuinig huis dat comfortabel is, maar ook nog eens energiekosten bespaard?

Duurzaamheidsscan
Energielabel duurzaam

Waar begin je?

Om de woning te verduurzamen zijn er talloze mogelijkheden. Wij, als energie-experts helpen je daarmee graag op weg. Wij weten precies met wat voor investering het beste resultaat oplevert voor een duurzaam en comfortabel huis.

Voordat we beginnen zetten brengen we eerst de behoefte in kaart. Wilt u bijvoorbeeld van het gas of, dan kan dat in meerdere kleine stapjes, maar ook in één keer. Dat is natuurlijk afhankelijk van het budget dat er beschikbaar is, maar wellicht is het ook mogelijk hiervoor een subsidie of een duurzaamheidslening aan te vragen.

Op deze manier is het vaak mogelijk vanaf maand één maandelijks geld te besparen!

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn twee mogelijkheden om advies in te winnen. Ten eerste is er de duurzaamheidsscan. Dit is niks anders dan een fysieke inspectie van de woning waar we ter plekke gelijk advies op uitbrengen. Indien gewenst kunnen we voor verschillende isolerende maatregelen offertes uitbrengen.

Een tweede mogelijkheid is een energie maatwerk adviesrapport. Deze analyse gaat een stuk verder dan de eerste. Bij dit rapport worden meerdere isolerende maatregelen met elkaar vergeleken. We nemen eerst de gehele woning op voor het uitgangspunt en gaan daarna rekenen met de mogelijke toekomstige maatregelen. Hier komt een rapport uit met een overzicht van de maatregelen, de kosten en de terugverdientijd. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Maatwerk adviesrapport
Energielabel duurzaam

Wat klanten over ons vertellen

Danny Scheurink
Danny Scheurink
Richard heeft ons zeer vakkundig geholpen aan een definitief energielabel. Absolute aanrader!
Sven Schoenmakers
Sven Schoenmakers
Goede service en communicatie!
Ton Reuvers
Ton Reuvers
Heel erg tevreden, vriendelijk, attent, en deskundig advies. Binnen twee dagen nadat het eerste contact was gelegd was, is de opname gedaan en het energielabel van de woning bekend en verwerkt. DuraPlus is een aanrader !!
niek van venrooij
niek van venrooij
Snel en correct afgewerkt
Willem Schelfhorst
Willem Schelfhorst
Snel en vakkundig geholpen door Richard met het vaststellen van het definitieve energielabel voor onze woning na een aantal duurzaamheid aanpassingen. Was een prettige samenwerking. Een aanrader.
Simon Aalderink
Simon Aalderink
Super tevreden! Richard heeft binnen één dag een energielabel afgegeven voor mijn woning. Snelle service!
Thomas Wilschut
Thomas Wilschut
Goed en super snel geholpen met een BENG-berekening voor mijn nieuwe woning. Zeker een aanrader.
Erik Donker
Erik Donker
Vlotte en duidelijke afhandeling. Aanbevolen.
jan van keeken
jan van keeken
Snelle reactie. Duidelijk en begrijpelijk advies met goede ideeën omtrent isolatie . Plezierige manier met klantenomgang en luistert naar klanten.
Heleen Lambers
Heleen Lambers
Super tevreden ben ik over het werk van Richard. Hij heeft snel in beeld gebracht wat er nodig is om mijn woning te verduurzamen. Er is duurzame routekaart opgesteld met begrijpelijk tekst en uitleg. Hij denkt echt met je mee en geeft bruikbare tips. Heel veel dank Richard. Bij deze een dikke aanrader :-)
Bel Mail App Offerte