• Afspraak binnen 7 dagen
  • Onafhankelijk advies
  • Advies op maat
  • Beoordeeld met een 5.0/5 (15 beoordelingen)
Energielabel aanvragen bij DuraPlus
 

Woning verduurzamen

Wat zijn de mogelijkheden voor een energiezuinig huis dat comfortabel is, maar ook nog eens energiekosten bespaard?

Duurzaamheidsscan
Energielabel duurzaam

Waar begin je?

Om de woning te verduurzamen zijn er talloze mogelijkheden. Wij, als energie-experts helpen je daarmee graag op weg. Wij weten precies met wat voor investering het beste resultaat oplevert voor een duurzaam en comfortabel huis.

Voordat we beginnen zetten brengen we eerst de behoefte in kaart. Wilt u bijvoorbeeld van het gas of, dan kan dat in meerdere kleine stapjes, maar ook in één keer. Dat is natuurlijk afhankelijk van het budget dat er beschikbaar is, maar wellicht is het ook mogelijk hiervoor een subsidie of een duurzaamheidslening aan te vragen.

Op deze manier is het vaak mogelijk vanaf maand één maandelijks geld te besparen!

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn twee mogelijkheden om advies in te winnen. Ten eerste is er de duurzaamheidsscan. Dit is niks anders dan een fysieke inspectie van de woning waar we ter plekke gelijk advies op uitbrengen. Indien gewenst kunnen we voor verschillende isolerende maatregelen offertes uitbrengen.

Een tweede mogelijkheid is een energie maatwerk adviesrapport. Deze analyse gaat een stuk verder dan de eerste. Bij dit rapport worden meerdere isolerende maatregelen met elkaar vergeleken. We nemen eerst de gehele woning op voor het uitgangspunt en gaan daarna rekenen met de mogelijke toekomstige maatregelen. Hier komt een rapport uit met een overzicht van de maatregelen, de kosten en de terugverdientijd. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Maatwerk adviesrapport
Energielabel duurzaam

Wat klanten over ons vertellen

Snel en correct afgewerkt

N.
Niek van Venrooij
15 dagen geleden

Snel en vakkundig geholpen door Richard met het vaststellen van het definitieve energielabel voor onze woning na een aantal duurzaamheid aanpassingen. Was een prettige samenwerking. Een aanrader.

W.
Willem Schelfhorst
1 maand geleden

Super tevreden! Richard heeft binnen één dag een energielabel afgegeven voor mijn woning. Snelle service!

S.
Simon Aalderink
4 maanden geleden

Goed en super snel geholpen met een BENG-berekening voor mijn nieuwe woning. Zeker een aanrader.

T.
Thomas Wilschut
6 maanden geleden

Vlotte en duidelijke afhandeling. Aanbevolen.

E.
Erik Donker
7 maanden geleden

Snelle reactie. Duidelijk en begrijpelijk advies met goede ideeën omtrent isolatie . Plezierige manier met klantenomgang en luistert naar klanten.

J.
Jan van Keeken
9 maanden geleden
Bel Mail App Offerte