• Afspraak binnen 7 dagen
  • Onafhankelijk advies
  • Advies op maat
  • Beoordeeld met een 5.0/5 (10 beoordelingen)
Energielabel aanvragen bij DuraPlus
 

Maatwerkadvies

Meer werk, meer tijd, maar wel een totaalbeeld met uitgebreid inzicht.

Maatwerkadvies woning verduurzamen
Energielabel duurzaam

Voor wie is het maatwerkadvies?

Een maatwerkadvies is voor woningeigenaren die willen verduurzamen, maar nog geen enkel idee hebben hoe ze dit moeten aanpakken. Welke maatregelen kan ik toepassen? En wat gaat het kosten en wat levert het mij op?

Dit snappen wij heel goed, verduurzaming is eigenlijk altijd maatwerk en er zijn talloze mogelijkheden. Met een maatwerkadvies inventariseren we samen met de wensen. Dit kan bijvoorbeeld een gasloze woning zijn op den duur. Dit kan in één keer na een grote verbouwing, maar dat zou ook in meerdere kleine stapjes kunnen.

Hoe werkt het?

Na de behoefte in kaart te hebben gebracht gaat onze duurzaamheidsadviseur de opname starten. Dit betreft een opname waar de woning op meer dan 150 punten geanalyseerd wordt. Op basis hiervan rekenen we de woning door in de huidige toestand. Dit is feitelijk de 0-situatie.

Mogelijkheden

Afhankelijk van de wensen van de woningeigenaar kijken we naar de mogelijkheden die hier bij passen. Dit kan afhankelijk zijn van impact verbouwing tot aan het financiële plaatje, we houden overal rekening mee uiteraard.

Op basis hiervan zetten we de mogelijkheden op een rijtje, inclusief de geschatte kosten en opbrengsten. Zo heeft u snel een beeld van de investering en nog belangrijker; wat het in de toekomst gaat opbrengen. Deze opbrengst is feitelijk uw (maandelijkse) besparing.

Advies over verduurzamen
Energielabel duurzaam

Wat klanten over ons vertellen

Super tevreden ben ik over het werk van Richard. Hij heeft snel in beeld gebracht wat er nodig is om mijn woning te verduurzamen. Er is duurzame routekaart opgesteld met begrijpelijk tekst en uitleg. Hij denkt echt met je mee en geeft bruikbare tips. Heel veel dank Richard. Bij deze een dikke aanrader 🙂

H
Heleen Lambers
1 maand geleden

Super tevreden met mijn ontvangen energielabel. Goede service, alles werd uit de kast gehaald om een goed resultaat te behalen.

S
Stefan Wildeboer
2 maanden geleden

Een goed jong professionel bedrijf goede communicatie. Ga zo door!

J
Jeroen Bruinsma
5 maanden geleden

Ik heb een aanvraag gedaan voor een energielabel en daar kreeg ik snel reactie op. Een paar dagen later is de adviseur langs geweest. Vriendelijke man en verstand van zaken. Tijdens de opname liep ik met hem mee en gaf hij mij nog wat tips om te verduurzamen. Als je een label nodig hebt zeker een aanrader.

R
Roel
5 maanden geleden

Naar volle tevredenheid een energielabel gemaakt voor onze nieuwbouw woning! Door omstandigheden waren wij het label snel nodig. Binnen 3 dagen hadden we hem binnen naar wat wij kunnen bepalen een goede prijs.

E
Edwin Kroezen
5 maanden geleden

Voor een grondige verbouwing was ik een duurzaam advies nodig. Op mijn aanvraag bij DuraPlus werd snel en adequaat gereageerd. De adviseur gaf mij tips op maat voor isolerende maatregelen. De verwachting is dat mijn gasverbruik tot wel 50% zal afnemen.

R
Rie Boe
4 maanden geleden
Direct een vrijblijvende prijs ontvangen?

Ik heb nu een advies, en nu?

Ineens ligt daar dan een mooi rapport op tafel met daarin een maatwerkadvies met de investering en de mogelijke terugverdientijd. En nu?

We bepalen met u wat het meest praktisch is qua uitvoeren, desgewenst kunnen we u koppelen aan uitvoerende partijen. Partijen waar wij goede ervaringen mee hebben. Dit is uiteraard niet verplicht.

Is er ook subsidie mogelijk voor het uitvoeren van isolerende maatregelen?

Ja in veel gevallen is er een aantrekkelijke subsidie mogelijk. Indien gewenst gaan we samen met u kijken wat er mogelijk is aan subsidies. Op dit moment zijn er vele subsidiemogelijkheden voor zowel particuliere woningbezitter (ISDE) en de vastgoedverhuurders (SVOH).

Bel Mail App Offerte