• Afspraak binnen 7 dagen
  • Onafhankelijk advies
  • Advies op maat
  • Beoordeeld met een 5.0/5 (17 beoordelingen)
Energielabel aanvragen bij DuraPlus
 

Maatwerkadvies

Meer werk, meer tijd, maar wel een totaalbeeld met uitgebreid inzicht.

Maatwerkadvies woning verduurzamen
Energielabel duurzaam

Voor wie is het maatwerkadvies?

Een maatwerkadvies is voor woningeigenaren die willen verduurzamen, maar nog geen enkel idee hebben hoe ze dit moeten aanpakken. Welke maatregelen kan ik toepassen? En wat gaat het kosten en wat levert het mij op?

Dit snappen wij heel goed, verduurzaming is eigenlijk altijd maatwerk en er zijn talloze mogelijkheden. Met een maatwerkadvies inventariseren we samen met de wensen. Dit kan bijvoorbeeld een gasloze woning zijn op den duur. Dit kan in één keer na een grote verbouwing, maar dat zou ook in meerdere kleine stapjes kunnen.

Hoe werkt het?

Na de behoefte in kaart te hebben gebracht gaat onze duurzaamheidsadviseur de opname starten. Dit betreft een opname waar de woning op meer dan 150 punten geanalyseerd wordt. Op basis hiervan rekenen we de woning door in de huidige toestand. Dit is feitelijk de 0-situatie.

Mogelijkheden

Afhankelijk van de wensen van de woningeigenaar kijken we naar de mogelijkheden die hier bij passen. Dit kan afhankelijk zijn van impact verbouwing tot aan het financiële plaatje, we houden overal rekening mee uiteraard.

Op basis hiervan zetten we de mogelijkheden op een rijtje, inclusief de geschatte kosten en opbrengsten. Zo heeft u snel een beeld van de investering en nog belangrijker; wat het in de toekomst gaat opbrengen. Deze opbrengst is feitelijk uw (maandelijkse) besparing.

Advies over verduurzamen
Energielabel duurzaam

Wat klanten over ons vertellen

Heel erg tevreden, vriendelijk, attent, en deskundig advies. Binnen twee dagen nadat het eerste contact was gelegd was, is de opname gedaan en het energielabel van de woning bekend en verwerkt. DuraPlus is een aanrader !!

T.
Ton Reuvers
1 maand geleden

Snel en correct afgewerkt

N.
Niek van Venrooij
2 maanden geleden

Snel en vakkundig geholpen door Richard met het vaststellen van het definitieve energielabel voor onze woning na een aantal duurzaamheid aanpassingen. Was een prettige samenwerking. Een aanrader.

W.
Willem Schelfhorst
2 maanden geleden

Super tevreden! Richard heeft binnen één dag een energielabel afgegeven voor mijn woning. Snelle service!

S.
Simon Aalderink
5 maanden geleden

Goed en super snel geholpen met een BENG-berekening voor mijn nieuwe woning. Zeker een aanrader.

T.
Thomas Wilschut
8 maanden geleden

Vlotte en duidelijke afhandeling. Aanbevolen.

E.
Erik Donker
8 maanden geleden
Direct een vrijblijvende prijs ontvangen?

Ik heb nu een advies, en nu?

Ineens ligt daar dan een mooi rapport op tafel met daarin een maatwerkadvies met de investering en de mogelijke terugverdientijd. En nu?

We bepalen met u wat het meest praktisch is qua uitvoeren, desgewenst kunnen we u koppelen aan uitvoerende partijen. Partijen waar wij goede ervaringen mee hebben. Dit is uiteraard niet verplicht.

Is er ook subsidie mogelijk voor het uitvoeren van isolerende maatregelen?

Ja in veel gevallen is er een aantrekkelijke subsidie mogelijk. Indien gewenst gaan we samen met u kijken wat er mogelijk is aan subsidies. Op dit moment zijn er vele subsidiemogelijkheden voor zowel particuliere woningbezitter (ISDE) en de vastgoedverhuurders (SVOH).

Bel Mail App Offerte