• Afspraak binnen 7 dagen
  • Onafhankelijk advies
  • Advies op maat
  • Beoordeeld met een 5.0/5 (10 beoordelingen)
Energielabel Checken voor je woning
 

Energielabel checken voor je huis of bedrijf

Energielabel checken kun je zelf met de Energielabel Checker van DuraPlus

  • Direct energielabel ontvangen Binnen enkele seconden resultaat
  • Gratis energielabel opzoeken Gratis energielabel checken
  • Energielabel opzoeken voor woning en bedrijf Voor woningen en bedrijfspanden
Direct een vrijblijvende prijs ontvangen?

Ontvang in een paar simpele stappen direct een vrijblijvende offerte per e-mail. Bijvoorbeeld voor een energielabel of een verduurzamingadvies.

leaf icon
Gratis energielabel opvragen

Zelf energielabel checken

Het checken van je energielabel is heel eenvoudig. Het is mogelijk met onze tool je het energielabel voor je woning of het energielabel voor je bedrijfspand te checken.

Vul in onze gratis energiecheck tool je postcode en huisnummer in en krijg direct de uitslag. Heb je nog geen energielabel en ben je van plan de woning of bedrijfspand te gaan verkopen of te verhuren? Doe er dan verstandig aan het energielabel actueel te maken. Een energielabel aanvraag doen is makkelijk te regelen via DuraPlus. Na het goedkeuren van de offerte kan het al binnen enkele dagen geregeld zijn.


Check hier je label

Energielabel checken?

Energielabel check

Energielabel opvragen

Vraag hier van elke woning of bedrijfspand het energielabel op


De uitslag van mijn energielabel is niet wat ik er van had verwacht

Je hebt zojuist de uitslag gekregen. Er is geen energielabel geregistreerd, of het resultaat valt tegen. Het kan best zijn dat er in de loop der jaren al verbeteringen aangebracht zijn. Te denken valt aan aangebrachte isolatie of zonnepanelen.

Gaat het om verkoop of verhuur waarvoor je het energielabel hebt opgevraagd? Dan is het verstandig het energielabel opnieuw aan te vragen. De kans is heel groot na de reeds aangebrachte verbeteringen dat het energielabel ook beter geworden is. Bij een beter label is de woning, of het bedrijfspand meer waard.

  • Plattegronden, gevelaanzichten en doosneden Je woning of bedrijfspand is meer waard met een beter energielabel
  • Situatietekening Een nieuw energielabel kan al binnen enkele dagen geregeld zijn


Energielabel aanvragen

Leaf icon
Uitslag energielabel valt tegen
Direct een vrijblijvende prijs ontvangen?

Wat klanten over ons vertellen

Snelle reactie. Duidelijk en begrijpelijk advies met goede ideeën omtrent isolatie . Plezierige manier met klantenomgang en luistert naar klanten.

J.
Jan van Keeken
22 dagen geleden

Super tevreden ben ik over het werk van Richard. Hij heeft snel in beeld gebracht wat er nodig is om mijn woning te verduurzamen. Er is duurzame routekaart opgesteld met begrijpelijk tekst en uitleg. Hij denkt echt met je mee en geeft bruikbare tips. Heel veel dank Richard. Bij deze een dikke aanrader 🙂

H
Heleen Lambers
3 maanden geleden

Super tevreden met mijn ontvangen energielabel. Goede service, alles werd uit de kast gehaald om een goed resultaat te behalen.

S
Stefan Wildeboer
4 maanden geleden

Een goed jong professionel bedrijf goede communicatie. Ga zo door!

J
Jeroen Bruinsma
8 maanden geleden

Ik heb een aanvraag gedaan voor een energielabel en daar kreeg ik snel reactie op. Een paar dagen later is de adviseur langs geweest. Vriendelijke man en verstand van zaken. Tijdens de opname liep ik met hem mee en gaf hij mij nog wat tips om te verduurzamen. Als je een label nodig hebt zeker een aanrader.

R
Roel
8 maanden geleden

Naar volle tevredenheid een energielabel gemaakt voor onze nieuwbouw woning! Door omstandigheden waren wij het label snel nodig. Binnen 3 dagen hadden we hem binnen naar wat wij kunnen bepalen een goede prijs.

E
Edwin Kroezen
8 maanden geleden
Bel Mail App Offerte